Kontakt

Fatima Åsard

Mail: fatima.asard@fryshuset.se

Telefon: 073-9502220

 

Fatima Åsard har under 18 år arbetat i olika ledarfunktioner på Fryshuset. Hon är känd för att vara en orädd social entreprenör och innovatör. Hennes specialistkompetens är inom säkerhet och ledarskap. Fatima är grundare till flera framgångsrika verksamheter på Fryshuset, Lugna Gatan, Skapa Min värld, Barn till ensamma mammor. Dessa verksamheter fokuserar på att stärka barn och unga i socioekonomisk utsatthet. Utöver detta, grundade hon en säkerhetsstyrka på Fryshuset med 100 vakter, som svarade för säkerheten på events, konserter, fester och discon för flera tusentals besökare.
Tillsammans med Ahmed Abdirahim har hon starta ett företag, All In Invest och ett nytt projekt på Fryshuset UP&Coming, som levererar på Streetsmart kompetens i form av olika tjänster.
Under arton år har Fatima framträtt och föreläst flera hundratals gånger, i små och stora sammanhang, för både näringsliv, politiker, organisationer. Som föreläsare är hon i en klass för sig, som med mod, humor och allvar fångar och berör sina åhörare.
Fatima om sig själv: Min drivkraft är överlevnad. Min kunskap har jag erövrat i handling. Varje utmaning ser jag som en möjlighet, inget kan stoppa mig.
Mitt motto är att ”Allting är möjligt.”
 

 

_____________________________________________________ 

 

Ahmed Abdirahim

Mail: ahmed.abdirahim@fryshuset.se

Telefon: 0739-502323

 

Ahmed Abdirahim har under de senaste åtta åren jobbat ute i socioekonomiska utsatta områden i Stockholm, med barn och ungdomar. Han vistas ena dagen med näringslivets toppar och andra dagen med förortens ungar. Hans specialistkompetenser är Ledarskap, konflikthantering, mångfalds och inkluderingsfrågor. Under 2013 utbildade Ahmed 3500 poliser i Stockholm stad. Uppdraget var att tydliggöra vikten av att bygga relationer till barn och ungdomar i socioekonomiska utsatta områden, samt öka förståelse för det mångkulturella samhälle vi lever i idag.
På ideell basis har han grundat stiftelsen Ge tillbaka, som syftar till att unga ska få känna delaktighet i samhället via sin passion.
Tillsammans med Fatima Åsard har han startat ett företag, All In Invest och ett nytt projekt på Fryshuset UP&Coming, som levererar på Streetsmart kompetens i form av olika tjänster.
Ahmed är en populär föreläsare som anlitats flitigt i många olika sammanhang. Med sin humor och skarpsinnighet tar han sina åhörare till nya insikter och kunskaper.
Ahmed om sig själv: Nyfikenheten och rastlösheten driver mig framåt. När jag blev utslängd från Gymnasiet så var det ingen som trodde att jag skulle jobba på Fryshuset med att utbilda människor inom näringslivet, myndigheter och olika organisationer.
Ahmeds motto: ”Bara människor som har en insikt om sitt eget inre kan påverka andra människor”